top of page
huis
Bed & Breakfast Moensberg is een heerlijk gasthuis gelegen in Ukkel aan de rand van Brussel. In een rustige wijk biedt B&B Moensberg een 180° uitzicht aan.
B&B Moensberg ligt vlakbij een treinstation dat u in 20 minuten naar het district van het Europees Parlement brengt. Een buslijn en een tramlijn vervolledigen het aanbod van het openbaar vervoer. Indien u met de auto komt, is parkeren eenvoudig en gratis.
B&B Moensberg heeft gratis Wifi. Veel aangename restaurants zijn op loopafstand. Het Brussel-Nationaal luchthaven is rechtstreeks bereikbaar met de trein (40 minuten).                     
Ontbijt met zelfgemaakte jam, zelfgemaakt vruchtensap, eieren van de boerderij, koffie, thee of warme chocolademelk, verscheidene broden, seizoensgebonden fruit... is inbegrepen in de kamerprijs.

Wij verheugen ons erop u te mogen verwelkomen...
bureau B&B Moensberg
De kamer 

 

De tweede verdieping van het huis is gewijd aan de gastenkamer

Deze woning bevat een kamer van 35 m² (de kamer van de ouders, met een groot bed van 160 cm), een kleine kamer (een kind of een derde persoon kan er slapen) en een badkamer.

vue sur jardin B&B moensberg
Localisatie

 

Het huis is gelegen in Ukkel, een gezellige gemeente in het zuiden van Brussel. In een paar minuten rijdt er een trein naar het centrum. Bus en tram rijden ook dicht bij het huis voorbij. (de binnenstad is bereikbaar in 30 minuten)

Wie, wat,hoe.

B&B Moensberg ligt in een geplaveide doodlopende straat. Het hele huis kijkt uit op de tuin en groentetuin. In de zomer zullen we het genoegen hebben om u het ontbijt te serveren op ons prachtige terras met uitzicht op de tuin.

bottom of page